Buitenzonwering

Kniparmschermen

Ook wel eens last van de felle zon? Dan zijn kniparmschermen ideaal. Deze schermen de felle zon af, waardoor het binnen lekker koel blijft.

De meerwaarde van een kniparmscherm zit hem in het feit dat hij tevens als terrasoverkapping fungeert. Door de uitval van het scherm kun je onder dit scherm ook op het heetst van de dag lekker in de schaduw buiten zitten.

Rolluiken

Met rolluiken van Boerenkamps Woninginrichting creëer je comfort. De rolluiken reduceren de warmte, kou én geluidsoverlast.

Screens

Onze screens zijn een ideale uitkomst om op een slimme en effectieve manier de schittering van het zonlicht te weren. Hierdoor kun je op een gemakkelijke manier de lichtinval regelen en blijft het lekker koel in huis.

Serrezonwering

Serrezonwering komt van pas wanneer uw serre of overkapping in de zomer voor het grootste deel in de zon ligt. Daardoor wordt het erg warm en dus niet mogelijk om de gehele dag te genieten van uw serre of overkapping. Door de serrezonwering van Boerenkamps Woninginrichting kun je in elk seizoen op elk moment van de dag geniet van uw serre of overkapping.

Uitvalschermen

De uitvalschermen  zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel!