Horren

Pendel hordeur

Wanneer het lekker weer is buiten is niets fijner dan het zonlicht en de frisse lucht die door de deuren en ramen je woning inkomen.

Door het openen van deuren en ramen, komt er helaas ongewenst gedierte binnen zoals insecten en muggen. Met de juiste hordeur voorkom je dit en kun je zorgeloos genieten van de buitenlucht.

Plissé hordeur

Een van de meeste populaire varianten is onze plissé hordeur. Met hordeuren voor je schuifpui of ieder andere soort deurhor krijg je een frisse lucht binnen, zonder ongedierte te verwelkomen.

Rolhor

Een van de grote voordelen van een rolhor is dat je hem op kunt rollen wanneer je het niet gebruikt. Rolhorren kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

De rolhor kun je heel gemakkelijk van boven naar beneden en omgekeerd bedienen. Onze rolhorren zijn toepasbaar op gewonen ramen én dakramen.

Vaste raamhor

Voor elk raamsoort zorgen wij voor de juiste oplossing. We zorgen voor een geschikt raamhor voor: naar buiten draaiende ramen en naar binnen draaiende ramen. In kunststof en aluminium ramen hoeft niet geboord te worden, dan wordt de hor geklemd.

Ten slotte zorgen we met borstel-afdichting voor een perfecte bescherming en afsluiting van uw houten kozijn.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel!